NL | EN
NL | EN
Welkom bij
Bosselaar Strengers
legal partners

Complexe vraagstukken doorzien, afwegingen in balans brengen

We leven in een dynamische wereld, met grote uitdagingen en complex samenhangende vraagstukken. Wie op zoek is naar duurzame oplossingen, moet vaak balanceren tussen verschillen regels en belangen en wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Dat geldt voor onze cliënten, maar het geldt ook voor ons. Tegelijkertijd biedt het geweldige kansen.

Boeiende vraagstukken
11

De wereld van de zorg is voortdurend in beweging. Reorganisaties zijn aan de orde van de dag. Thema’s als betaalbaarheid…

11

De hoeveelheid en diversiteit aan thema’s waar onderwijsorganisaties mee te maken hebben, lijkt elk jaar te groeien.

11

Woningcorporaties werken hard om grote ambities te realiseren: voldoende huurwoningen, duurzaamheid…

Uw belang, ons vertrekpunt

Onze advocaten hebben zowel brede als specialistische kennis van niet alleen rechtsgebieden, maar ook verschillende branches. We kennen de vraagstukken die spelen, weten hoe ze benaderd worden en spreken de taal van de mensen en de sector. Dat geeft ons een voorsprong in het bereiken van een oplossing. We maken een grondige analyse, schatten in wat de juiste strategie is en zijn zowel daadkrachtig als creatief in ons handelen. Als het even kan, vinden we een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden, zonder dat er een rechter aan te pas komt. Vaak bespaart dat tijd, energie en kosten. Komt het tot een rechtszaak, dan gaan we voor u door het vuur.

reviews

Wat klanten over ons zeggen

  • De korte lijnen, de kwalitatief goede adviezen, de snelheid van reageren en de no-nonsense aanpak spreekt ons zeer aan. Door het abonnement kunnen wij bovendien laagdrempelig en ‘aan de voorkant’ onze denkrichting toetsen.

    11
    Agnes Laman
    HR-adviseur Argos Zorggroep
Wilt u een vraagstuk aan ons voorleggen?

Neem contact met ons op. +31 302 34 72 34

11
Contact
Bosselaar Strengers Legal Partners
Euclideslaan 111
3584 BR Utrecht

Tel: +31 302 34 72 34
E-mail: office@bosselaar.nl
Fax: +31 30 234 72 72
© 2021 Bosselaar Strengers Legal Partners