• Leestijd 1 - 2 minuten

Nieuw. Vertrouwd.

Verhuisbericht 01.jpg

U, de markt, de samenleving, alles en iedereen is in beweging. En wij ook.

Wij verleggen onze koers en richten de focus op verdere specialisatie. Met een nieuw elan en (vanaf 23 augustus a.s.) met een nieuwe naam: Bosselaar Strengers Legal Partners.

Want als legal partners zijn wij advocaten die meer voor u betekenen. Wij kennen uw branche en uw onderneming. Maken juridisch mogelijk wat belangrijk voor u is. Zijn uw kritische sparringpartners. Staan naast u. Zo nodig ook pal vóór u. Samen komen wij verder.

Ervaar vanaf 23 augustus a.s. ook onze nieuwe werkomgeving aan de Euclideslaan 111 in Utrecht. Open en transparant, ingericht om elkaar te inspireren en samen te werken. Met elkaar en met u.

Bij de nieuwe koers, de nieuwe naam en het nieuwe pand hoort ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl die symboliseren waar we voor staan.

  • Het minimalistische ontwerp staat voor ‘to the point’ en voor ‘less is more’; de juiste analyse, gericht op de kern van de zaak en geen koude drukte, geen onnodige ballast, geen omwegen.
  • Het antraciet staat symbool voor vakinhoudelijke topkwaliteit, professionaliteit en doeltreffendheid.
  • Het warme rood verbeeldt de scherpte, bevlogenheid, kracht en passie.
  • De slash tussen de namen staat voor de verbinding met onze historie, voor alles dat en iedereen die ons gebracht heeft naar waar wij nu staan.
  • De slash aan het einde staat voor een open houding naar de toekomst, voor samenwerking en voor de gerichtheid op de ander.

De komende tijd zal ook onze website in een nieuw jasje worden gestoken.
In alles wat nieuw wordt, blijven de gezichten en onze kwaliteit natuurlijk vertrouwd!

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72