Vastgoed & Bouw

Een ondernemer in de bouw zet graag letterlijk iets neer. Hij maakt, creƫert, steekt zijn handen uit de mouwen. Niets is voor hem vervelender dan belemmerd worden door een juridische kwestie. Maar juist in de bouw spelen, vanuit juridisch oogpunt, vaak verschillende zaken door elkaar heen. Onze specialisten Vastgoed & Bouw zijn goed thuis in al die juridische zaken.

Wat speelt er in de bouw?

Als ondernemer in de bouw werkt u zelden alleen. U heeft personeel, mede-aannemers, opdrachtgevers, leveranciers. U sluit dagelijks overeenkomsten, maakt bezwaar tegen een bestemmingsplan, zit achter facturen of niet betaalde bouwtermijnen aan, klaagt een onderaannemer aan wegens wanprestatie, of krijgt een claim aan uw broek omdat u niet goed heeft opgeleverd. In al die gevallen wilt u even sparren met een advocaat, die weet wat er in uw branche speelt: wat is gebruikelijk en wat niet en vooral, wat is positie?

Juridische expertises voor vastgoed en bouw

Ons brancheteam Vastgoed & Bouw heeft veel ervaring met (ver)koop onroerend goed, bouwcontractenrecht, publiek-private samenwerking, omgevingsrecht, huurrecht, verzekeringen, herstructurering en financiering. Maar ook over arbeidsrecht en flexibele contracten in de bouw kunnen onze collega's u goed adviseren.


Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72