Vacature advocaat-stagiaire of advocaat-medewerker insolventierecht

Bosselaar & Strengers Advocaten te Utrecht is de juridische partner bij uitstek op zeven rechtsgebieden in drie specifieke branches. Onze cliënten zijn ondernemers die ook op juridisch gebied weten wat ze willen: vakwerk van topkwaliteit en excellente service vanuit een proactieve benadering; een business partner die zij kunnen vertrouwen en die hun branche en onderneming als geen ander kent. Bosselaar & Strengers Advocaten is een actieve partner binnen Multilaw, een succesvolle internationale associatie van onafhankelijke advocatenkantoren.

Korte lijnen, snel schakelen en aandacht voor onze cliënten staan bij ons voorop. Er heerst een informele sfeer en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

 

Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht is in verband met groei van haar Insolventie- & Ondernemingsrechtpraktijk op zoek naar een:

Gevorderde advocaat-stagiaire insolventierecht
of
Beginnend advocaat-medewerker insolventierecht (fulltime)

 

Functieomschrijving:

Je bent een talentvolle beginnend advocaat en beschikt over uitstekende juridische en analytische kwaliteiten. Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring, waarvan een groot deel in de insolventiepraktijk, met name in het afwikkelen van faillissementen. Je hebt daarnaast aantoonbare affiniteit met het ondernemingsrecht en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Wij vinden het belangrijk dat jouw schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid (zowel in het Nederlands als Engels) op een kwalitatief hoog niveau ligt. Daarnaast wordt een zelfstandige, actieve en praktische instelling verwacht en moet je goed kunnen werken in teamverband. Ben jij leergierig en ambitieus en op zoek naar een uitdaging binnen een middelgroot kantoor? Solliciteer dan naar deze positie.

 

Bosselaar & Strengers Advocaten biedt:

  • Een breed en divers werkgebied waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Informatie over deze functie:

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Janina Maduro, sectiehoofd Insolventie- & Ondernemingsrecht, via telefoonnummer 030 234 72 80.

 

Solliciteren op de vacature:

Alle reacties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Laat je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72