Martine Kos

Partner, Advocaat

Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe

Al jaren houd ik mij bezig met het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Ik adviseer en procedeer over polisgeschillen en combineer dat met de behandeling van aansprakelijkheidszaken, met een accent op bestuurdersaansprakelijkheid.  

Natuurlijk heeft het bereiken van een minnelijke oplossing in een geschil de voorkeur. Maar als het nodig is ben ik zeer strijdbaar in de rechtszaal. Met een grondige analyse van feiten valt meestal het verschil te maken bij onderhandelingen over een schikking, maar zeker ook als het aankomt op een procedure. Ik zorg dat de onderste steen boven komt en heb met die manier van werken al vele successen weten te boeken voor mijn cliënten.  

Mijn juridische achtergrond is breed. Voordat ik mij bij Bosselaar & Strengers Advocaten aansloot werkte ik bij Houthoff, onder meer op de sectie Banking & Finance vanuit de Londense vestiging. Omdat ik in verschillende functies zowel ondernemers en particulieren als grote onder financieel toezicht staande instellingen als banken en verzekeraars heb bijgestaan, kan ik mij goed verplaatsen in alle betrokken belangen in een conflict. Ik beweeg mij met gemak in een internationale setting - om bijvoorbeeld te adviseren over complexe verzekeringsprogramma's - maar vind het net zo boeiend om in een lokale setting te werken, als het bijvoorbeeld gaat over fraude, AVB-, brand- of kredietverzekering. 

Bij mij weten cliënten altijd waar ze aan toe zijn. Ik stel zaken niet mooier voor dan ze zijn en lever kwaliteit binnen gestelde deadlines. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe.  

Naast het recht heb ik een andere passie; de muziek. Na een paar jaar klassiek zang te hebben gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium heb ik gekozen voor de advocatuur, maar ook zingen is niet uit mijn leven weg te denken. Ik geef regelmatig concerten met Vocaal Ensemble Musa.   


Curriculum vitae

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72