NL | EN
NL | EN
11

Teunis Broer

Partner, Advocaat

Phone 31624533285

Ik kan excelleren in mijn vak vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid

Betrokken, doortastend, ondernemend, pragmatisch en altijd op zoek naar een juridische oplossing die recht doet aan de situatie waarin je verkeert. Dat kenmerkt mij als advocaat.  

Voor mijn klanten, vooral ondernemingen in het MKB, ben ik hun juridische aanspreekpunt op het gebied van het ondernemingsrecht en het arbeidsrecht. Ik trek met mijn klanten op en wil hen helpen om juridische problemen op te lossen, maar liever nog om die problemen te voorkomen.

Wat mij dagelijks drijft zijn jouw belangen, ik wil je van dienst zijn bij de juridisch vraagstukken waarmee je wordt geconfronteerd. Bij mijn dienstverlening heb ik een duurzame relatie op het oog. Daarbij kun je verzekerd zijn van adequaat en hoogwaardig juridisch advies. Ik ben to-the-point, klantgericht en bedenk graag verrassende strategieën om een geschil op te lossen. 

Naast mijn werk als advocaat ben ik maatschappelijk betrokken als secretaris binnen het bestuur van Industrie Vereniging Lage Weide en diaken binnen een kerkelijke gemeente. Juist de combinatie met mijn nevenfuncties doet mij excelleren in mijn vak als advocaat, omdat ik daar steeds weer zie hoe het er in de ‘buitenwereld’ aan toegaat. Die ervaring neem ik mee in de adviezen die ik als advocaat geef, waardoor je van mij altijd een direct toe te passen advies krijgt.