Tom Bremers

Advocaat

Een praktische oplossing is beter dan een nodeloos ingewikkelde constructie

Tijdens mijn bachelor Rechten aan de Universiteit Utrecht ben ik begonnen als juridisch consulent bij FNV. Gedurende deze periode is mijn interesse voor het arbeidsrecht gewekt en heb ik veel praktische en direct toepasbare kennis opgedaan binnen dit rechtsgebied. Bovendien heb ik geleerd dat in bijna alle gevallen een praktische oplossing van een probleem voor alle betrokken partijen beter is dan een nodeloos ingewikkelde juridische constructie.

Deels op basis van mijn ervaringen bij FNV heb ik de keuze gemaakt voor de master Recht en Onderneming aan de Universiteit Utrecht, met de nadruk op arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Deze combinatie is mij erg goed bevallen.

Na het afronden van mijn master in 2018 heb ik drie maanden stage gelopen bij Bosselaar Strengers om van de binnenkant mee te maken hoe een advocatenkantoor nu eigenlijk werkt. Deze samenwerking is van beide kanten dusdanig goed bevallen dat ik vanaf januari 2019 in dienst ben getreden, eerst als juridisch medewerker en sinds augustus 2019 als advocaat.

Curriculum vitae

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72