Bart Duijs

Partner, Advocaat

Ik denk graag een paar stappen vooruit

Als arbeidsrechtadvocaat help ik mijn cliënten bij vraagstukken en conflicten rondom reorganisaties, ontslag en arbeidsvoorwaarden. De meeste ervaring heb ik bij cliënten in de zorg, van thuiszorgorganisatie tot ziekenhuis. Er verandert zoveel in de zorg op dit moment, dat biedt veel kansen. Om deze kansen optimaal te benutten is niet alleen branchekennis, strategisch inzicht en creativiteit onontbeerlijk, maar ook een realistische analyse van de risico’s. Precies die zaken liggen mij goed. Ze maken dat ik graag voor cliënten in de zorg werk. 

Voor het mondiale netwerk Multilaw, waarvan Bosselaar & Strengers Advocaten lid is, ben ik een van de contactpartners. Hierdoor werk ik geregeld voor en met buitenlandse cliënten en advocaten. Deze internationale dimensie leert mij vanuit een ander perspectief naar zaken te kijken. Alleen al het inzicht in de verschillende manieren waarop contracten worden opgesteld, kan heel verhelderend werken.  

Zoek je iemand die strategisch met je meedenkt, creatief is en goed kan onderhandelen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik denk graag een paar stappen vooruit, wat helpt om tot een optimaal resultaat te komen. Duidelijkheid en weten waar we aan toe zijn, vind ik belangrijk. Ik deel dan ook altijd de mogelijkheden en de onmogelijkheden van een zaak met je. En uiteraard een aantal (alternatieve) oplossingsrichtingen om uiteindelijk tot een oplossing te komen die het beste bij je past. 

Je kunt me gewoon bellen op mijn mobiel. Ik heb dan wel grijze haren, maar spreek me vooral aan met je. Ook serieuze, juridische zaken bespreek je wat mij betreft het best op een informele manier; liefst wordt er dan nog wat bij gelachen ook. Ja, zeker ook onder werktijd.


Curriculum vitae

Geregistreerde rechtsgebieden Bart Duijs.pdf

Logo Instutuut Verbeeten.png

“Bart is niet alleen een vakbekwame advocaat met een brede scope en veel kennis van de zorgsector, maar ook een prettige sparringpartner met een goed ontwikkeld relativeringsvermogen en een goed gevoel voor de situationele omstandigheden."

Martin Verveer, bestuurder Instituut Verbeeten

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72