NL | EN
NL | EN

Reviews

Legal Partners

Wat mensen over ons zeggen

Reviews

De dienstverlening van Bart hebben we als kundig en prettig ervaren. Bart heeft een bepaalde rust over zich die het dossier ten goede komt als de gemoederen hoger oplopen.

Erwin Klip
Directeur HR Treetop

Adequaat, ter zake kundig en scherpe betogen vanuit een professionele houding ter behartiging van de belangen van Utilitec Business Solutions.

Ron van der Lans
Algemeen directeur Utilitec Business Solutions

In het conflict van onze vereniging met een van onze oud-bestuursleden heeft Bart Duijs ons op een adequate wijze bijgestaan en zijn alle procedures met glans gewonnen. De communicatie verliep snel, zakelijk en plezierig. Ik heb Bart Duijs leren kennen als een kundige, maar ook heel aimabele advocaat.

 

 

C.H. de Jong
Voorzitter Nederlandse Genealogische Vereniging

Het team van Bosselaar Strengers begrijpt onze sector, is zorgvuldig, klantgericht, professioneel, schakelt snel en zoekt in goed overleg altijd naar de juiste balans tussen benodigde zakelijkheid en gewenste medemenselijkheid.

Sandra Jetten
directeur-bestuurder Oranje Fonds

We have for many years had a factory in the Netherlands, we need advice about the Dutch employment law which works completely different from the UK law. Bart Duijs is an excellent sounding board, very responsive and pragmatic. He gives us useful advice, not only on how to approach day to day matters but also when considering our long term strategy.

Aidan Killeen
Group Chief Executive

Ik ervaar Bosselaar Strengers als een professionele, goed bereikbare club mensen, die staan voor een zorgvuldige analyse en meedenken over een integrale oplossing. 

Joan Roelof Janssens
directeur-bestuurder IVA Business School

Binnen Spijkenisse Medisch Centrum werken we al jaren bijzonder prettig samen met Bosselaar Strengers. De hands-on mentaliteit, gecombineerd met vakkennis en ervaring, spreekt ons aan. Doordat Bosselaar zeer toegankelijk is, schromen we niet om contact op te nemen. Zo kunnen we vaak al in een vroege fase de juiste stappen zetten en besparen we tijd, geld en energie. Periodiek verzorgt Bosselaar ook scholing voor onze afdeling P&O. Medewerkers worden hierin uitgedaagd vakinhoudelijke kennis toe te passen in praktijksituaties; ze ervaren dit als zeer waardevol.

Renate C. van der Velden- Gierveld
Manager Ontwikkeling en Personeel CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum CuraMare

Bart Duijs van Bosselaar Strengers is een fijne advocaat die erg betrokken is bij onze organisatie. Hij heeft veel verstand van zaken en is zowel professioneel als prettig in de omgang. Bart stelt slimme vragen en voorziet ons van goede, kraakheldere juridische adviezen. Je weet precies wat hij bedoelt en kunt hier direct mee aan de slag. Ons vertrouwen in hem is groot.

Berti Beukema
Directeur HR

Ze zijn vooruitstrevend en hebben een transparante, variabele tariefstructuur en werken niet alleen op basis van ‘uurtje-factuurtje’.

Robert Maasdijk
manager finance and office ICS Cool Energy B.V.

De korte lijnen, de kwalitatief goede adviezen, de snelheid van reageren en de no-nonsense aanpak spreekt ons zeer aan. Door het abonnement kunnen wij bovendien laagdrempelig en ‘aan de voorkant’ onze denkrichting toetsen.

Agnes Laman
HR-adviseur Argos Zorggroep

Bosselaar Strengers Legal Partners is in staat snel zaken op te pakken en met ons mee te denken om tot een geschikte oplossing te komen. Het kantoor onderscheidt zich van anderen door hun flexibele houding en pragmatische aanpak!

Edo Ebskamp
manager sales & marketing Westfalen Medical B.V.

Wat ik enorm waardeer in Bosselaar Strengers Legal Partners is de bereidheid om buiten de kaders te denken.

Marc van der Klok
directeur facilitair bedrijf ROC Midden Nederland

We hechten veel waarde aan een goede relatie met stakeholders. Bosselaar Strengers Legal Partners begrijpt dat.

Saskia van Dockum
directeur-rentmeester Stichting Het Utrechts Landschap
Contact
Bosselaar Strengers Legal Partners
Euclideslaan 111
3584 BR Utrecht

Tel: +31 302 34 72 34
E-mail: office@bosselaar.nl
Fax: +31 30 234 72 72