NL | EN
NL | EN

Student-stage

Leren en Werken

Student-stage

Wil jij je student-stage lopen bij het leukste advocatenkantoor in Utrecht?

Dan ben je bij ons van harte welkom! We vinden het geweldig om jonge mensen enthousiast te maken voor het beroep van advocaat.

Doordat we een relatief klein advocatenkantoor zijn, zijn er korte lijnen naar alle collega’s. Je kunt gemakkelijk iemand aanspreken, vragen waar hij of zij mee bezig is en of je bijvoorbeeld mee kan naar een klant of een zitting.

Je doet echt mee!

Bovendien ben je er bij ons van verzekerd dat je niet aan de zijlijn meekijkt, maar echt aan de slag gaat. Je krijgt veel opdrachten, bijvoorbeeld om dingen uit te zoeken, en we betrekken je bij de voorbereiding van verschillende zaken. Zo merk je vanzelf wat er allemaal bij komt kijken, wat jou aantrekt, waar jij sterk in bent en of het beroep van advocaat bij jou past.

Natuurlijk ga je ook meegenieten van onze wekelijkse borrel. Dan wordt er vaak van alles uitgewisseld. Naast persoonlijke verhalen delen onze advocaten graag wat hen drijft en wat ze in hun werk hebben meegemaakt. Hoe gezelliger het wordt, hoe sterker de verhalen 😊.

Wat bieden we jou als student-stagiaire?

  • Je maakt kennis met onze specialisaties: arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en omgevingsrecht.
  • Je beweegt mee in een team van gespecialiseerde advocaten die samenwerken in een informele en open sfeer.
  • Je ervaart dat we zowel regionaal als landelijk opereren. Ook nemen we deel aan het internationale Multilaw-netwerk.
  • Je stelt notities op, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek en gaat mee naar besprekingen en zittingen.
  • Je loopt acht weken stage bij ons (in principe vijf dagen per week, alternatieven zijn bespreekbaar).
  • Je ontvangt een stagevergoeding van € 550,- bruto per maand.

Meer weten over een student-stage bij Bosselaar Strengers?

Lijkt het jou leuk om je student-stage te lopen bij Bosselaar Strengers Legal Partners in de gezelligste stad van Nederland: Utrecht? Neem dan contact op met Gerjanne van de Waerdt. Dat kan via gerjanne.vandewaerdt@bosselaar.nl of 06 824 403 29.

We willen graag weten welke studie je doet, in welk jaar je zit en wat je naast je studie doet of hebt gedaan (zorg dus dat je een cv kunt mailen).

Tot slot: we nemen alleen student-stagiaires aan die minimaal in het derde jaar van hun opleiding zitten. De reden? We willen dat je echt kunt meedraaien en daarvoor heb je bepaalde basisvaardigheden nodig.

Contact
Bosselaar Strengers Legal Partners
Euclideslaan 111
3584 BR Utrecht

Tel: +31 302 34 72 34
E-mail: office@bosselaar.nl
Fax: +31 30 234 72 72