NL | EN
NL | EN

Clientportaal: 24/7 toegang tot uw dossier

Wij begrijpen hoe belangrijk uw zaak voor u is. En ook al heeft u die in vertrouwen aan ons uit handen gegeven, u wilt vanzelfsprekend op de hoogte blijven van wat er gebeurt. Omgekeerd willen wij u graag meenemen in alle stappen van het proces.   

Als het even kan, doen we dat telefonisch of face to face. Maar de agenda, van u of van ons, laat dit niet altijd toe. Om die reden hebben we speciaal voor onze cliënten het Clientportal gebouwd. Een beveiligde online omgeving waarin we vlot en op elk gewenst moment gegevens met u kunnen uitwisselen. 

Vrijwel elke zaak gaat immers gepaard met veel (vertrouwelijke) documenten en andere correspondentie. Via de Clientportal heeft u altijd toegang tot uw volledige dossier, inclusief de begeleidende correspondentie, urenbesteding en facturatie.

Bovendien kunt u zelf documenten aan het portal toevoegen of een bericht achterlaten voor de behandelend advocaat. Praktisch, veilig en snel!

Wilt u meer informatie over de Clientportal, of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op, via portal@bosselaar.nl of 030 234 7 234.

Bent u al in het bezit van een inlogcode? Log dan hier in.

Wilt u een vraagstuk aan ons voorleggen?

Neem contact met ons op. +31 302 34 72 34

Contact
Bosselaar Strengers Legal Partners
Euclideslaan 111
3584 BR Utrecht

Tel: +31 302 34 72 34
E-mail: office@bosselaar.nl
Fax: +31 30 234 72 72