Denken in oplossingen

Uw zaak gaat ons aan het hart. We kennen de belangen die spelen, zien de risico's die u loopt. En zien de kansen. Wij zijn Bosselaar Strengers Legal Partners.

Advies op maat

Onze advocaten zijn goed thuis in het recht. Logisch, het is ons vak. Maar we zijn ook goed thuis in uw branche. Wij hebben veel kennis en ervaring in de volgende sectoren:

Zo werken wij

Onze legal partners zijn advocaten die meer voor u betekenen. Zij begrijpen wat belangrijk voor u is. Zijn uw kritische sparringpartners. Staan naast u. Zo nodig ook pal vóór u. Zij komen samen met u veel verder. Wij koppelen ambitie aan betrokkenheid en zijn duidelijk over kosten en haalbaarheid.

Voor ondernemers

U leeft voor uw zaak?
Wij ook. We begrijpen wat uw zaak nodig heeft, hechten aan langdurige relaties en kennen onze klanten door en door. We zijn goed bereikbaar en toegankelijk en doen niet onnodig ingewikkeld.

Bevlogen & duidelijk

U ligt er wakker van?
Dat snappen we. Wij zijn er voor u ook als het tegenzit, halen alles uit de kast en zijn daarbij duidelijk over haalbaarheid en kosten van uw zaak.

Ervaren & ambitieus

U zoekt een ervaren advocaat?
Wij zijn ervaren in jaren, met een constante drang tot vernieuwing. Dus schakelen we snel en sparren, adviseren en procederen we op het hoogste niveau.

Specialismen

Wij hebben veel kennis en ervaring in de volgende specialismen:

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72