NL | EN
NL | EN
Welkom bij
Bosselaar Strengers
legal partners

Complexe vraagstukken doorzien, afwegingen in balans brengen

We leven in een dynamische wereld, met grote uitdagingen en complex samenhangende vraagstukken. Wie op zoek is naar duurzame oplossingen, moet vaak balanceren tussen verschillende regels en belangen en wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Dat geldt voor onze cliënten, maar het geldt ook voor ons. Tegelijkertijd biedt het geweldige kansen.

Boeiende vraagstukken

De wereld van de zorg is voortdurend in beweging. Reorganisaties zijn aan de orde van de dag. Thema’s als betaalbaarheid…

Vastgoed is een breed en dynamisch terrein waar vaak grote belangen en fikse bedragen mee samenhangen.

Runt u een bedrijf in de food- en agrisector? Houdt u zich bezig met natuurontwikkeling? Of beheert u bijvoorbeeld een landgoed?

Uw belang, ons vertrekpunt

Onze advocaten hebben zowel brede als specialistische kennis van niet alleen rechtsgebieden, maar ook verschillende branches. We kennen de vraagstukken die spelen, weten hoe ze benaderd worden en spreken de taal van de mensen en de sector. Dat geeft ons een voorsprong in het bereiken van een oplossing. We maken een grondige analyse, schatten in wat de juiste strategie is en zijn zowel daadkrachtig als creatief in ons handelen. Als het even kan, vinden we een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden, zonder dat er een rechter aan te pas komt. Vaak bespaart dat tijd, energie en kosten. Komt het tot een rechtszaak, dan gaan we voor u door het vuur.

reviews

Wat klanten over ons zeggen

 • Adequaat, ter zake kundig en scherpe betogen vanuit een professionele houding ter behartiging van de belangen van Utilitec Business Solutions.

  Ron van der Lans
  Algemeen directeur Utilitec Business Solutions
 • In het conflict van onze vereniging met een van onze oud-bestuursleden heeft Bart Duijs ons op een adequate wijze bijgestaan en zijn alle procedures met glans gewonnen. De communicatie verliep snel, zakelijk en plezierig. Ik heb Bart Duijs leren kennen als een kundige, maar ook heel aimabele advocaat.

  C.H. de Jong
  Voorzitter Nederlandse Genealogische Vereniging
 • De korte lijnen, de kwalitatief goede adviezen, de snelheid van reageren en de no-nonsense aanpak spreekt ons zeer aan. Door het abonnement kunnen wij bovendien laagdrempelig en ‘aan de voorkant’ onze denkrichting toetsen.

  Agnes Laman
  HR-adviseur Argos Zorggroep
 • Het team van Bosselaar Strengers begrijpt onze sector, is zorgvuldig, klantgericht, professioneel, schakelt snel en zoekt in goed overleg altijd naar de juiste balans tussen benodigde zakelijkheid en gewenste medemenselijkheid.

  Sandra Jetten
  directeur-bestuurder Oranje Fonds
 • We have for many years had a factory in the Netherlands, we need advice about the Dutch employment law which works completely different from the UK law. Bart Duijs is an excellent sounding board, very responsive and pragmatic. He gives us useful advice, not only on how to approach day to day matters but also when considering our long term strategy.

  Aidan Killeen
  Group Chief Executive
 • Binnen Spijkenisse Medisch Centrum werken we al jaren bijzonder prettig samen met Bosselaar Strengers. De hands-on mentaliteit, gecombineerd met vakkennis en ervaring, spreekt ons aan. Doordat Bosselaar zeer toegankelijk is, schromen we niet om contact op te nemen. Zo kunnen we vaak al in een vroege fase de juiste stappen zetten en besparen we tijd, geld en energie. Periodiek verzorgt Bosselaar ook scholing voor onze afdeling P&O. Medewerkers worden hierin uitgedaagd vakinhoudelijke kennis toe te passen in praktijksituaties; ze ervaren dit als zeer waardevol.

  Renate C. van der Velden-Gierveld
  Manager Ontwikkeling en Personeel CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum CuraMare
 • De dienstverlening van Bart hebben we als kundig en prettig ervaren. Bart heeft een bepaalde rust over zich die het dossier ten goede komt als de gemoederen hoger oplopen.

  Erwin Klip
  Directeur HR Treetop
Wilt u een vraagstuk aan ons voorleggen?

Neem contact met ons op. +31 302 34 72 34

Contact
Bosselaar Strengers Legal Partners
Euclideslaan 111
3584 BR Utrecht

Tel: +31 302 34 72 34
E-mail: office@bosselaar.nl
Fax: +31 30 234 72 72