NL | EN
NL | EN

Eline Aantjes-Breel

Advocaat

Phone +31630116182

Ik richt me liever op wat mogelijk is, dan op de beren op de weg

Waar ik energie van krijg? Van het vinden van een efficiënte oplossing waar zoveel mogelijk partijen achter staan. Vanuit betrokkenheid bij mijn cliënten en hun branche, zoek ik als advocaat Vastgoed & Overheid steeds een passende oplossing voor een huur-, koop- of omgevingsrechtelijke kwestie. Daarbij ben ik hard op de inhoud en zacht op de persoon. Dit betekent dat ik voor het belang van mijn cliënt kan strijden, terwijl ik de ander in zijn waarde laat en me constructief blijf opstellen. Daar bereik je naar mijn mening het meeste mee. 

Ik streef steeds naar duidelijke communicatie en geef heldere, pragmatische adviezen, waar mijn cliënten direct mee uit de voeten kunnen. Met mijn analytische blik kom ik snel tot de kern van de zaak. Daarbij richt ik me liever op wat wel mogelijk is, dan op de beren op de weg. Tegelijk zal ik de beren wel voor u signaleren en geef ik graag een realistische inschatting van de risico’s. Zo weet u waar u aan toe bent. 

Bent u op zoek naar een gedreven advocaat met een oplossingsgerichte blik op het gebied van vastgoed en overheid? Bel of mail gerust, vragen staat vrij!