Joost Jacobs

Partner, Advocaat

Ik werk graag samen met mijn klanten aan de beste strategie

Als vastgoedadvocaat heb ik veel ervaring op het gebied van huurrecht bedrijfsruimte, koop en verkoop én projectontwikkeling. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, als partner van ons kantoor, kan ik mij goed verplaatsen in de problemen die bij ondernemers spelen. Ik dring snel door tot de kern van het probleem en de analyse daarvan. Waar mogelijk ga ik samen met de klant op zoek naar een oplossing en naar het beste resultaat. In die samenwerking zit de kracht van een goed advies. Hoe complex de problemen en geschillen op het eerste gezicht ook zijn, door goed samen te werken met mijn klanten kom ik altijd weer op de beste strategische stappen en de uiteindelijke oplossing uit. 

Het liefst word ik in een vroeg stadium in het traject betrokken. De ervaring leert dat ik als teamspeler veel toegevoegde waarde kan leveren als adviseur of sparringpartner op strategisch juridisch gebied. Datzelfde geldt voor het voeren van procedures: dankzij bijna 25 jaar proceservaring kan ik de juiste en noodzakelijke stappen zetten en goed anticiperen op de constante veranderingen in het gerechtelijk proces.  

Met passie werk ik voor verhuurders, vastgoedbeleggers- en eigenaren, asset managers, retailketens en bedrijven in de automotive. Heeft u een goed en gedegen advies of juridische bijstand nodig op de genoemde vakgebieden, bel of mail mij gerust. Dan ga ik samen met u op weg naar het beste resultaat.  


Curriculum vitae   

Geregistreerde rechtsgebieden Joost Jacobs.pdf

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72