NL | EN
NL | EN

Sandra van Haren

Advocaat

Phone +31612259142

Mijn belangrijkste levensmotto is: buiten je comfortzone valt er veel meer te beleven. Zo kijk ik dan ook graag naar elke uitdaging die er in mijn werk voorbijkomt.

Als advocaat is geen enkele dag hetzelfde. Je wordt voortdurend geconfronteerd met nieuwe vraagstukken, veranderende wet- en regelgeving en onvoorspelbare casussen. Het is de kunst om steeds mee te bewegen in deze dynamische omgeving. Wat mij het meest trekt?  Het uitzoeken van (complexe) juridische vraagstukken en vervolgens toewerken naar het best mogelijke resultaat voor onze cliënten.

Het arbeidsrecht vergt dat je snel kunt schakelen en de vertaalslag kunt maken naar de beste (praktische) oplossing, met oog voor het menselijke aspect. Binnen het arbeidsrecht zijn we continu bezig met onderwerpen die aansluiten bij zeer actuele en maatschappelijke vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan een werkgever die aansprakelijk wordt gesteld omdat de werknemer tijdens de coronacrisis langdurig ziek is geworden, of de beantwoording van de vraag of een maaltijdbezorger werknemer of zzp’er is. Dit maakt het werk voor mij boeiend. Het zorgt ervoor dat je zelf voortdurend scherp moet blijven én dat je bezig bent met zaken die er echt toe doen.