NL | EN
NL | EN

Uw trusted advisors

Bosselaar Strengers Legal Partners bestaat uit een hecht team van bevlogen advocaten die alles uit de kast halen om cliënten te ondersteunen bij vaak complexe vraagstukken.

75 Jaar ervaring, uitstekende reputatie
Het huidige kantoor is ontstaan uit een fusie tussen het oerdegelijke kantoor van Coen Bosselaar, opgericht in 1949, en dat van de flamboyante Mark Strengers die een kwart eeuw later startte. De verrassende combinatie blijkt zeer succesvol. Aan de Arthur van Schendelstraat bouwen ze onder de naam Bosselaar & Strengers Advocaten één van de beste Utrechtse advocatenkantoren op.

In 2009 verhuist het kantoor naar de Maliebaan en tien jaar later volgt de overstap naar de Euclideslaan op Rijnsweerd. Vanuit deze thuishaven doen we elke dag ons uiterste best om onze reputatie waar te maken en u meer dan uitstekend van dienst te zijn.

Betrokken, deskundig en onafhankelijk
Hoe herkent u een advocaat van Bosselaar Strengers? Allereerst: aan de betrokkenheid bij u en uw vraagstuk. Dat we deskundig zijn op verschillende rechtsgebieden spreekt vanzelf. De meerwaarde ontstaat doordat we onze kennis, ervaring en netwerk volledig inzetten om uw belangen te behartigen. We staan naast onze cliënt en tegelijkertijd hangen we boven de materie en het vraagstuk. Met een zowel betrokken als onafhankelijke blik kunnen we u het best van dienst zijn.        

Waar mogelijk gaan we met u in gesprek voordat er een juridisch probleem of conflict is. Niet omdat we ervoor terugdeinzen om vast te bijten in een pittige kwestie. En, toegegeven, een rechtszaak vinden we naast spannend ook echt leuk. Onze ervaring is echter dat voorkomen beter is dan schikken of procederen. Komt het toch tot een proces, dan gaan we tot het uiterste om uw belang te vertegenwoordigen.

Samenwerken, blijven leren
Onze advocaten behoren tot de beste in hun vak en doen er alles aan om dat zo te houden. Ons kantoor is erop ingericht dat we elkaar gemakkelijk opzoeken en betrekken bij zaken. Specialisten en breed georiënteerde generalisten vullen elkaar aan en versterken elkaar. Ervaren advocaten coachen jongere collega’s en omgekeerd brengen jonge collega’s actuele kennis binnen en een frisse blik. Zo houden we elkaar scherp. Onze cliënten plukken daar de vruchten van.

Heldere communicatie
In het hele proces hechten we zeer aan een heldere communicatie. Dat betekent dat we duidelijke taal gebruiken. Dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat we transparant zijn over de kosten. Dat we u tijdig en eerlijk informeren over het verloop van uw zaak en onze inschatting van uw kansen.

Tot slot begrijpen we dat uw zaak u hoog zit en dat het belangrijk voor u is dat we goed bereikbaar zijn. Daar kunt u op rekenen. Wanneer u ons niet telefonisch spreekt – meestal is dat omdat we ons in uw dossier aan het verdiepen zijn – heeft u altijd toegang tot de meest actuele informatie via onze Clientportal