Wij zijn Bosselaar Strengers Legal Partners. Een hecht team van bevlogen advocaten dat alles uit de kast haalt voor ondernemende klanten.

Waar wij in geloven

Bij Bosselaar Strengers geloven we dat advocaat zijn meer dan een beroep is. Klinkt dat overdreven? Als we nog niet samenwerken, nodigen we u uit het eens te proberen. Dan merkt u hoe bevlogen we met uw zaak bezig zijn.
Wij geloven dat we een onafhankelijke blik op uw zaak kunnen werpen en tegelijkertijd staan we volledig aan uw kant. Wij geloven dat dat de beste manier is om u te helpen. Want uw belang is ons belang. We zijn op ons best als we u kunnen adviseren voordat uw vraag of kwestie juridisch uit de hand loopt. Onze ervaring is namelijk dat een goed juridisch advies veel problemen kan voorkomen.

Wat wij beloven

Wij zijn van begin tot eind persoonlijk betrokken bij uw zaak, denken mee, adviseren met een brede blik en gaan in procedures als het moet tot het gaatje. Wij werken aan serieuze zaken, maar kunnen ons werk ook relativeren.
Wij beloven duidelijk te zijn. In onze adviezen, in ons taalgebruik, over onze kosten en vooral: over het verloop van uw zaak. We zijn goed bereikbaar en zitten net zo graag bij u aan tafel als op kantoor.

Wie wij zijn

Bosselaar Strengers Legal Partners: bevlogen & duidelijk, ervaren & ambitieus.

Waar wij vandaan komen

De geschiedenis van ons kantoor voert langs mooie locaties in Utrecht. De overlevering vertelt helaas niet of dat ook de expertise in (onder andere) Vastgoed & Bouw verklaart. Coen Bosselaar start in 1949 zijn advocatenkantoor, dat in de jaren '70 naar de Maliesingel verhuist. Een kwarteeuw na hem vestigt Mark Strengers een advocatenkantoor aan de Brigittenstraat. De advocaten lopen elkaar op een nieuwbouwterrein tegen het lijf, tijdens het bezoeken van een nieuwe kantoorlocatie die past bij de groeiambities van hun kantoor. Het is (zakelijke) liefde op het eerste gezicht. Binnen een paar weken komen het degelijke Bosselaar en het flamboyante Strengers tot een fusie. Aan de Arthur van Schendelstraat bouwen ze onder de naam Bosselaar & Strengers Advocaten een van de beste Utrechtse advocatenkantoren op. In 2009 verhuist het kantoor naar de Maliebaan om in 2019 de overstap naar de Euclideslaan op Rijnsweerd te maken, waar wij nog elke dag alles uit de kast halen om onze goede naam eer aan te doen.

Internationaal

Bosselaar Strengers Legal Partners maakt actief deel uit van Multilaw, een internationale associatie van onafhankelijke advocatenkantoren. Multilaw heeft meer dan 90 leden in meer dan 100 landen en heeft in 2019 voor het vijfde opeenvolgende jaar de ‘elite’ status in de Chambers rankings for Global Law Firm Networks gekregen.  Wij zijn er dan ook trots op van dit netwerk deel uit te maken.

Door onze deelname aan Multilaw bent u overal ter wereld verzekerd van de best mogelijke juridische dienstverlening. De advocaten van Multilaw adviseren u graag bij het internationaal zakendoen of het oplossen van grensoverstijgende conflicten.

Meer informatie over Multilaw en haar leden vindt u op de Engelstalige website van Multilaw: https://www.multilaw.com/

Ook kunt u contact opnemen met Bart Duijs, contactpersoon Multilaw bij Bosselaar Strengers Legal Partners.

Clientportal

Maak gebruik van onze clientportal: data uitwisselen in een beveiligde omgeving, korte lijnen en altijd alles bij de hand.

Vrijwel elke zaak gaat gepaard met de nodige correspondentie en een groot aantal (vertrouwelijke) stukken. Wij bieden u de mogelijkheid uw data aan ons te verzenden en van ons te ontvangen in een beveiligde omgeving. Wij maken gebruik van een beveiligd clientportal waarin u niet alleen op een veilige manier vertrouwelijke data met ons uit kunt wisselen maar waarin u tevens in een beveiligde omgeving het volledige dossier van uw zaak kunt inzien, zonder restricties ten aanzien van de grootte van de uit te wisselen documenten. U heeft online toegang tot alle correspondentie, urenbesteding en facturatie. Bovendien kunt u zelf documenten aan het portal toevoegen of een bericht achterlaten voor de behandelend advocaat. Praktisch, veilig en snel voor u en voor ons!

Voor meer informatie of om u aan te melden voor het clientportal kunt u contact met ons opnemen: portal@bosselaar.nl of via 030 234 7 234.

Bent u al in het bezit van een inlogcode? Log dan hier in.

Lezingen en cursussen

Onze advocaten vertellen graag over hun vak. Met plezier geven ze lezingen of cursussen, zowel bij ons op kantoor als bij u in-house. Met actuele kennis van zaken kunt u zelf al een hoop problemen voorkomen. Nodig ons gerust eens uit voor het verzorgen van een lezing of een cursus.

Anderen over ons

Logo Zorggroep Manna.png

Ze zijn snel, goed bereikbaar en doortastend. Ze investeren in het begrijpen van de organisatie en de uitdagingen waar wij voor staan. En het zijn vooral ook prettige mensen om mee samen te werken.

André Kok, bestuurder Zorggroep Manna

Logo Abrona.png

Ik vind het prettig dat Bosselaar & Strengers Advocaten ons proactief en ongevraagd op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen die voor ons belangrijk zijn.

Maurits Jansen, manager vastgoed & ICT Abrona

Logo Argos.png

De korte lijnen, de kwalitatief goede adviezen, de snelheid van reageren en de no-nonsense aanpak spreekt ons zeer aan. Door het abonnement kunnen wij bovendien laagdrempelig en 'aan de voorkant' onze denkrichting toetsen.

Agnes Laman, HR-adviseur Argos Zorggroep

Logo ICS Cool Energy.png

Ze zijn vooruitstrevend en hebben een transparante, variabele tariefstructuur en werken niet alleen op basis van 'uurtje-factuurtje'.

Robert Maasdijk, manager finance and office ICS Cool Energy B.V.

Logo Westfalen Medical

Bosselaar & Strengers Advocaten is in staat snel zaken op te pakken en met ons mee te denken om tot een geschikte oplossing te komen. Het kantoor onderscheidt zich van anderen door hun flexibele houding en pragmatische aanpak!

Edo Ebskamp, manager sales & marketing Westfalen Medical B.V.

logo Mezzo.png

Op vragen die wij nog niet hebben gesteld, maar waar wij wel mee te maken krijgen, komt Bosselaar & Strengers Advocaten met informatie die ons echt verder helpt.

Liesbeth Hoogendijk, directeur Mezzo

Logo ROC Midden-Nederland.png

Wat ik enorm waardeer in Bosselaar & Strengers Advocaten is de bereidheid om buiten de kaders te denken.

Marc van der Klok, directeur facilitair bedrijf ROC Midden Nederland

Logo Stichting Salvage.png

Stichting Salvage is een organisatie van deskundige doeners en meedenkers. Zij is er voor mensen en bedrijven in nood. Die houding, doen en meedenken, herkennen we ook bij Bosselaar & Strengers Advocaten.

Brenda Reinders, directeur Stichting Salvage

Logo Utrechts Landschap.png

We hechten veel waarde aan een goede relatie met stakeholders. Bosselaar & Strengers Advocaten begrijpt dat.

Saskia van Dockum, directeur-rentmeester Stichting Het Utrechts Landschap

Contact

Kaart

Bosselaar Strengers Legal Partners

Euclideslaan 111, 3584 BR Utrecht

Tel
+31 302 34 72 34
E-mail
office@bosselaar.nl
Fax
+31 30 234 72 72