NL | EN
NL | EN

Advocaten die bijdragen aan duurzaamheid… #hoedan?

Advocaten > Blog > Advocaten die bijdragen aan duurzaamheid… #hoedan?

Als advocatenkantoor voelen wij ons sterk betrokken bij maatschappelijke en andere vraagstukken. Waar mogelijk willen wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Rechtvaardiger, socialer én duurzamer. Ons lidmaatschap van Multilaw helpt ons en onze cliënten hier regelmatig bij. Bijvoorbeeld in het geval van Sempergreen.

Sempergreen: wereldwijd werken aan een duurzamere omgeving

Sempergreen levert wereldwijd kwaliteitsproducten voor groene daken, groene gevels en kant-en-klare bodembedekking. Dat doet het bedrijf vanuit een missie: een groene en leefbare wereld creëren voor onze generatie en de generaties na ons. Daartoe ontwikkelt Sempergreen innovaties op het gebied van duurzaam bouwen en groen in de stad.

De kwekerijen van Sempergreen zijn verspreid over de hele wereld. Naast Nederland kom je ze tegen in Spanje, Polen, Canada, Amerika, Colombia, de Verenigde Arabische Emiraten, China en Australië.

Nodig: expertise en advies op internationaal recht

Om de duurzame ambities te realiseren, is het van belang dat Sempergreen goed op de hoogte is van de wetten en regels die spelen in verschillende landen. Bossselaar Strengers Legal Partners ondersteunt Sempergreen hierbij, betrokken en deskundig.

Via ons lidmaatschap van Multilaw heeft Sempergreen toegang tot de expertise van onze partners in wel 100 landen. In de afgelopen jaren zijn meerdere advocatenkantoren in het buitenland ingeschakeld om de activiteiten en productdistributie van Sempergreen uit te breiden. Zo helpen we het bedrijf en zijn klanten bij het creëren van een duurzamere omgeving.

Meer lezen?

Wilt u deze casus bekijken op de website van Multilaw? Klik hier!