NL | EN
NL | EN

Onze bijdrage aan de How to Hire and Fire Guide van Multilaw

Advocaten > Blog > Onze bijdrage aan de How to Hire and Fire Guide van Multilaw

Zoals u wellicht weet, is Bosselaar Strengers Legal Partners actief lid van Multilaw, een internationale associatie van onafhankelijke advocatenkantoren. Door dit partnership hebben onze cliënten toegang tot de expertise van ruim 90 advocatenkantoren in meer dan 100 landen. Multilaw heeft in 2020 voor het zesde opeenvolgende jaar de ‘elite’ status gekregen in de Chambers rankings for Global Law Firm Networks. Daar zijn we trots op.

Tot zover dit reclameblokje, nu naar het nieuws dat we graag met u willen delen!

Jaarlijkse update, door experts uit 60 landen

Multilaw zorgt elk jaar voor een update van de ontwikkelingen op verschillende rechtsgebieden. Experts uit meer dan 60 landen werken hieraan mee. Bosselaar Strengers verzorgt dit al een aantal jaren voor het arbeidsrecht en is hier ook in 2020 weer voor gevraagd.

Onze bijdrage aan de How to Hire and Fire Guide

Advocaten Bart Duijs en Tom Bremers hebben hun bijdrage geleverd aan de How to Hire and Fire Guide voor wat betreft het Nederlandse recht. Als u hier klikt, ziet u het totaaloverzicht. Per land ziet u de hoofdlijnen van het arbeidsrecht, in het bijzonder op het gebied van inhuren en ontslaan van personeel.

In het landenoverzicht ziet u Nederland. Klik daarop, of op deze link, en u ziet de bijdrage van Bart en Tom.

Lekker belangrijk?

Misschien vraagt u zich af: voor wie is dit interessant? Denk bijvoorbeeld aan een HR-manager van een bedrijf in Nederland die voor haar nieuwe vestiging in Groot-Brittannië zich een globaal beeld wil vormen van het daar geldende arbeidsrecht. De How to Hire and Fire Guide is daarvoor de perfecte tool.

Vervolgens kan hij of zij Bosselaar Strengers vragen het contact met een andere Multilaw-partner te leggen voor verdere toelichting of advies. Of het nu gaat om een startup die voor het eerst personeel wil aannemen, of een multinational die grootscheeps wil reorganiseren of het bedrijf wil beëindigen, u bent verzekerd van de best mogelijke juridische dienstverlening!