NL | EN
NL | EN

Thuiswerken of juist niet? Verplichtingen werkgever

Advocaten > Blog > Thuiswerken of juist niet? Verplichtingen werkgever

De coronacrisis heeft een enorme impact op onze maatschappij. Ondernemers werden gedwongen zich in hoog tempo aan te passen en met veel creativiteit oplossingen te bedenken voor problemen die met alle maatregelen ontstonden.

En wat te denken van de gevolgen voor werknemers? De keukentafel werd ineens een bureau en er liepen kinderen of huisdieren door het beeld als er online vergaderd werd. Kortom; veel veranderingen in een korte tijd die van werkgevers en werknemers veel flexibiliteit vraagt!

Welke verplichtingen heb je als werkgever?

Barbara Goossens heeft de verplichtingen die je als werkgever hebt op grond van de wetgeving op een rijtje gezet en geeft adviezen over hoe je hier als HR-professional mee om kunt gaan.

De eerstvolgende (online) bijeenkomst ‘Een half jaar corona, waar staan we nu?’ vindt op 13 oktober a.s. plaats voor de HR-kring van VNO-NCW Midden. Daarin is uiteraard ruimte om vooraf een casus aan te dragen en vragen te stellen zodat deze tijdens de bijeenkomst inhoudelijk besproken kunnen worden.

Wil je als werkgever ook meer weten over dit onderwerp? Barbara komt ook graag bij jou langs om te sparren.

Neem om de mogelijkheden te bespreken geheel vrijblijvend contact op met Barbara Goossens via T: 030 234 7 210 of E: barbara.goossens@bosselaar.nl.

(foto: Yasmina H, via Unsplash)

Als arbeidsrecht-advocaat adviseer en procedeer ik in het bijzonder voor werkgevers in arbeidsrechtelijke geschillen. De focus ligt daarbij op het individueel ontslagrecht.